Job no longer available

Fyr Bistronomi & Bar

Baransvarlig, Assisterende Restaurantsjef, Servitør, Runner

About the position

Velkommen til vår verden med folkelig gourmet, der bistro møter gastronomi. Nyt ærlige retter i en intim og ujålete atmosfære. Inne har vi 95 sitteplasser fordelt på restaurant, bar og hyggelig matbar. Med åpent kjøkken blir du møtt med smil fra kokkene, og du kan nyte god mat og drikke i et sjarmerende lokale. På sommeren kan vi by på en av Oslos flotteste uteserveringer i vår grønne park. Vi har over 250 sitteplasser, og er omringet av gress, planter og trær. En grønn oase midt i byen.

🕵️‍♂️Hva vi ser etter:

Fyr Bistronomi & Bar går spennende tider i møte for sommersesongen fra mai til august! Vi søker nå assisterende restaurantsjef, baransvarlig, servitører og runners.

🍀 For å søke på jobben:

Obs! Du må søke på jobben via denne lenken nedenfor eller via lenken på våre karrieresider i Staffers. Søknader som sendes inn gjennom Staffers-appen vil ikke bli vurdert. Les mer om våre ledige stillinger her: https://karriere.eikservering.no/departments/fyr-bistronomi-bar

🎉💼 Vi tilbyr:

  • Gode lønnsbetingelser
  • En inspirerende restaurant
  • En plass til å utvikle seg som servitør
  • Godt arbeidsmiljø

Seasonal job info

Mai - September

About the company

EIK Servering har på kort tid blitt et av Norges største konsern innen restaurant- og uteliv. I dag eier og drifter vi 70 ulike serveringssteder i hele Norge. Våre steder omfatter alt fra nabolagsrestauranter og kantiner til store nattklubber og eventlokaler. Vårt mål er å levere fantastiske gjesteopplevelser, bevare det kulinariske mangfoldet i Norsk serveringsbransje, og ikke minst å skape bransjens beste arbeidsplasser!

Location

Fyr Bistronomi & Bar
Colletts gate 33, 0169 Oslo Norway